....................................................................................................................................................


Vino alături de echipa Expert Contabil la cursul de Contabilitate şi 1C. Garantăm informaţii valoroase şi pregătirea ta în calitate de viitor CONTABIL, oferindu-ţi:
?lecţii + consultaţii, online
?peste 40 video tutoriale
?acces 24/24 la soft-ul 1C Contabilitate v. 8.3, e-factura, e-declarația
?şi multe altele de care poţi beneficia!
Telefonează-ne la 069661009, înregistrează-te şi ne vedem online!

Îți dorești o afacere de succes?
Tinzi spre un profit mare, dar nu reușești să îl obții?
Trebuie să iei decizii importante, dar îți e complicat să le fundamentezi și argumentezi?
Ai dori să afli care este rentabilitatea, lichiditatea afacerii tale?
Expert Contabil are soluția!
Vino la cursul complet "ANALIZA AFACERII TALE" și află:
?despre ce vorbesc cifrele din Bilanțul tău
?cum contabilitatea îţi serveşte pentru fundamentarea deciziilor
?cum calculezi şi apreciezi rentabilitatea şi lichiditatea afacerii tale
?cum stabileşti dacă afacerea este sau nu în echilibru financiar
? cum decizi dacă mai poţi contracta credite, atrage investitori
şi multe, multe altele!
Tematica cursului este orientată către antreprenori, fondatori, administratori, manageri cât şi pentru toţi cei interesaţi de Analiza economică a afacerii.
Telefonează-ne la 069661009, înregistrează-te şi ne vedem online!


Cum te ajută echipa EXPERT Contabil să înveţi rapid şi sigur?

Echipa EXPERT Contabil a exclus în totalitate metoda dictatului la orele de curs.

Astfel, întreg timpul în cadrul cursului de Contabilitate şi 1C v.8.3 este destinat înţelegerii mersului contabilităţii şi aplicării în practică a tuturor regulilor şi principiilor contabile, prin întocmirea de documente contabile, elaborarea de dări de seamă, lucru în soft-uri contabile / fiscale / bancare. Dat fiind faptul, că instruirea este bazată pe date din evidenţa contabilă a unei întreprinderi reale, vei reuşi să resimţi în detalii obligaţiile şi responsabilitatea contabilului.

Iar în cadrul cusului Analiza afacerii tale, vei aplica  îndată calculele studiate pentru a-ţi analiza propria afacere.

 

Prin ce se deosebeşte echipa EXPERT Contabil faţă de alţi ofertanţi de cursuri ? 
La moment, suntem unicii pe piaţa Republicii Moldova ce oferim servicii de instruire cu utilizarea, în exclusivitate, a metodelor interactive şi moderne de predare, şi anume: vei beneficia de acces la serverul nostru, în care poţi accesa lecţiile video pentru modulele aferente cursului, ghidul contabilului, acces 24 din 24 ore la soft-ul 1C-Contabilitate, lecţii online în reluare, tutoriale - suport pentru instruire şi multe altele. Toate acestea îţi pot garanta studiile la distanţă. Deci, doar având un computer în faţă vei putea stabili de sine stătător graficul de instruire şi alege temele pe care vrei să le însuşeşti sau să le reasculţi, studiile de caz pe care vrei să le soluţionezi, documentele pe care vrei să le întocmeşti.

 

Ce oportunităţi le oferă cursanţilor echipa EXPERT Contabil?

Odată ce garantăm cunoştinţe temeinice, echipa EXPERT Contabil eliberează la finele cursului tuturor Certificat de absolvire şi Caracteristică, în funcţie de abilităţile şi competenţele de care aţi dat dovadă pe parcursul instruirii. Acestea vă servesc drept atu în momentul în care doriţi să vă angajaţi. Totodată, echipa EXPERT Contabil, colaborând cu mai mule entităţi economice, intervine şi ajută la angajarea cu succes în câmpul muncii.